Wat we doen.

geboorte.

Verwachten jullie een nieuwkomer in je gezin? Wij werken volledig naar uw smaak een geboortekaartje uit of starten van een basisontwerp,  al dan niet met bijhorende uitnodiging voor een babyborrel, eerste feestje of doop. 

huwelijk.

Voor deze speciale dag in jullie leven, kunnen jullie op ons rekenen. We ontwerpen graag jullie huwelijksuitnodigingen, save-the-dates, menu’s, bedankjes, of iets uniek waar jullie nog aan denken.

Logo en huisstijl.

Logo nodig? Of een volledige huisstijl van visitekaartje tot briefhoofd of e-mailhandtekening? Ook voor verenigingen en sportclubs werken wij graag een concept uit. Spring in het oog en contacteer ons!

Andere.

Ook voor andere speciale gelegenheden in jullie leven, kan je rekenen op ons. We horen graag naar jullie zotste ideeën en werken deze graag samen uit. Heb je binnenkort een communicant? Een verjaardagsfeestje? Of heb je graag een uniek kerstkaartje? Aarzel niet en contacteer ons.

F.A.Q.

Enkele veelgestelde vragen

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de omvang van het project. 
Voor geboortekaartjes raden wij aan om ruim op voorhand het ontwerp bij ons vast te leggen om naar de drukkerij te vertrekken voor een proefdruk. Onze ervaring leert ons dat er de laatste weken voor de bevalling belangrijkere zaken zijn dan bezig zijn met je geboortekaartjes. Of soms komt de deugniet gewoon net iets vroeger dan iedereen dacht.

Het ontwerp van een volledige huisstijl vraagt natuurlijk veel meer werk en overleg. De tijd die hierover gaat varieert van project tot project.

Onze aanpak is steeds gericht  om volledig in te spelen op jullie wensen. We willen dan ook een goede service kunnen garanderen. Hierdoor werken wij graag een voorstel op maat uit.

Voor geboortekaartjes hebben wij een ruim aanbod aan standaard ontwerpen welke afgestemd kunnen worden naar jouw noden. Hier werken we steeds met een start-up cost voor het basis pakket, waar wijzigingen op mogelijk zijn. 

Voor bedrijven, sportclubs of verenigingen bieden we verschillende pakketten aan. Of je nu enkel een logo wil laten ontwerpen of een volledige huisstijl met alles erop en eraan, wij bekijken het graag samen met jullie.

Wij nemen ook graag het  contact met de drukkerij op ons, maar hou hierbij rekening dat de kosten voor het drukwerk niet inbegrepen is in onze prijs. 

 Heb je nog vragen? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons.

 

Afhankelijk van het gevraagde product werken we op verschillende manieren. Voor bijna alle opdrachten werken wij met een mood-board. Dit zorgt ervoor dat wij een beter inzicht krijgen in jullie ideeën en wensen. Echter hebben wij bijkomend een vragenlijst die wij jullie toesturen en ingevuld kan worden om uw ontwerp zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wij respecteren steeds het werk van onze concullega’s en zullen geen ontwerpen 1-op-1 overnemen. Het is uiteraard wel mogelijk om aan te geven welke ontwerpen je knap vindt. We werken graag met een moodboard van allerlei idëeen om tot een persoonlijk ontwerp te komen.

studio hejo.